Принцеса Шарлен се върна в Монако след дълго отсъствие по

...
Принцеса Шарлен се върна в Монако след дълго отсъствие по
Коментари Харесай

Принцеса Шарлен се върна в Монако

Принцеса Шарлен се върна в Монако след дълго неявяване по здравословни аргументи, заяви Агенция Франс Прес, базирайки се на публикувано от двореца официално съобщение.

" Със единодушието на лекарите, тъй като продължава да се възвръща добре, Техни Светлости се схванаха, че принцеса Шарлен може да продължи възобновяване си в княжеството, край брачна половинка и децата си ", изясняват от двореца. " Принцесата таман се върна в Монако. "  

Дворецът прецизира също, че през идващите седмици принцеса Шарлен би трябвало да се възвърне изцяло и да се върне последователно към формалните си отговорности. 

На 23 ноември източник, непосредствен до двореца сподели пред Агенция Франс Прес, че принцеса Шарлен е призната в " профилирано заведение поради огромна отмалялост, обвързвана със положението й ". Това удостовери информациите, дадени от принц Албер на американското сп. " Пийпъл ". Месец по-късно дворецът посочи, че възобновяване на принцесата ще продължи още няколко месеца, добавя Българска телеграфна агенция. 

Южноафриканската олимпийска състезателка по плуване, която се омъжи за принц Албер през 2011 година, беше призната в болница в РЮА през септември м.г. Тя остана там няколко месеца. В началото на октомври претърпя хирургическа интервенция под обща анестезия след УНГ зараза. В княжеството се върна на 8 ноември предходната година, само че анулира публичните си задължения. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР