Принцеса Даяна завинаги ще бъде запомнена като една от най-зашеметяващите

...
Принцеса Даяна завинаги ще бъде запомнена като една от най-зашеметяващите
Коментари Харесай

Тайната за красотата на лейди Даяна

Принцеса Даяна вечно ще бъде запомнена като една от най-зашеметяващите естествени хубавици по света. Но даже и тя е трябвало да се грижи с постоянно срещани проблеми с кожата, каквито имат и елементарните хора.

Лейди Ди е имала розацея или известното хронично инфектиране на кожата на лицето, което се свързва със зачервени петна и поява на разширени кожни съдове. Смята се, че болестта може да се предизвиква от разстройства на функционалностите на стомашно-чревния тракт, както и проблеми в секрецията на жлъчния мехур. Розацеята е болестта, което се проблематизира най-много при дамите и то след 30-годишна възраст.

Трудно е да си представим, че красивата Даяна е имала проблеми с кожата, защото постоянно изглеждаше съвършена и най-много натурална. Днес знаем, с помощта на нейната гримьорка, че Даяна се е доверявала за грижата за кожата на лицето си на успокояващо розово масло и домашно приготвени маски от авокадо.

Според приятелката и гримьорка на Даяна Мери Гринуел  принцесата също е поддържала елементарна рутина на разчистване, тонизиране и навлажняване на кожата си по два пъти дневно, с цел да я резервира безупречна.

„ Даяна беше доста рационална, що се отнася до кожата й, споделя Гринуел. – Винаги се грижеше да смъкна грима си в края на деня и да се погрижи постоянно да има чисто лице, преди да нанесе грима. ”

Гринуел прибавя, че изборът на здравословен метод на живот на Даяна й е оказал помощ да резервира тази превъзходна светлина във визията си. „ След като започнах да работя с нея, Даяна промени всекидневието си и направи всичко умерено. Тя понижи пиенето, тъй че кожата й беше 100 % непокътната. ” Алкохолът е подложен на критика като извършител на кожни проблеми, в това число и за розацеята.

Гримьорката разказва още Даяна като „ чиста магия “ и, че всички техники са се отплатили с „ най-невероятната кожа “. Гринуел също показа убеждението си, че в случай че Даяна към момента беше измежду нас през днешния ден, тя би употребява серуми и „ несъмнено ще носи слънцезащитен крем всеки ден “.

Лейди Даяна беше омъжена за английския престолонаследник принц Чарлз за 15 година и през това време роди принцовете Уилям и Хари. След развода си със сина на Кралица Елизабет II тя имаше връзка с милиардера Доди ал Файет, с който дружно починаха в автомобилна злополука в Париж през 1997 година

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР