Принцеса Ан в няколко поредни години беше определяна като най-работещия

...
Принцеса Ан в няколко поредни години беше определяна като най-работещия
Коментари Харесай

Когато и в кралското семейство назначават с връзки

Принцеса Ан в няколко следващи години беше определяна като най-работещия член на кралското семейство. Тя заета с редица задължения и дела, които извършва освен когато брат й крал Чарлз е попречват да го направи, само че и през огромна част от останалото време.
 Крал Чарлз и изписването му от болница след интервенцията на уголемена простата
И Чарлз се прибра вкъщи

Още положителни вести от двореца

Именно поради съвсем непрекъснатите си задания 73-годишната щерка на Елизабет Втора има потребност от правилни хора, на които да разчита. И, както традицията от епохи заръка, това нормално са придворните дами, които й вършат компания и я поддържат.

След гибелта на кралицата принцеса Ан одобри като свои две от нейните придворни дами - това са лейди Елизабет Лийминг и Сюзън Роудс. А напълно скоро към тях ще се причисли и по-младо попълнение.
 Доли и Зара (в средата)

Доли и Зара (в средата)

Това е Доли Моуд - акушерка и най-хубава другарка на дъщерята на Ан Зара Тиндал. Именно Доли оказва помощ на Зара да роди сина си Лукас през 2021 година вкъщи си. Доли също по този начин е била шаферка на Зара при сватбата й с Майк Тиндал през 2011 година
 Принцеса Ан

Принцеса Ан

Явно да назначи другарка на не е подобен проблем за принцеса Ан. В последна сметка и останалите придворни дами по някакъв метод са свързани с кралското семейство. Според Telegraph придворните дами на Ан извършват и практични задания като да я съпровождат по време на формалните й задължения.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР