Принц Уилям сподели в специална реч какво мисли за търговията

...
Принц Уилям сподели в специална реч какво мисли за търговията
Коментари Харесай

В Ямайка: Принц Уилям се мъчи с реч за робството, Кейт блести в прелестни тоалети

Принц Уилям показа в специфична тирада какво мисли за търговията с плебеи, описвайки я като „ отвратителна “ и „ леке върху нашата история “. Това стана по време на публична вечеря в Ямайка.

На петия ден от кралската обиколка на Карибите, която Уилям и брачната половинка му Катрин вършат в годината на платинения празник на кралица Елизабет Втора, той изрази отвращението си от „ ужасяващото безчовечие “, която е оставило толкоз тежко завещание на Ямайка.

Принцът изрази своята „ дълбока тъга “, че това в миналото се е случвало.

"Напълно съм склонен с татко ми, принцът на Уелс, който сподели в Барбадос предходната година, че ужасяващото безчовечие на робството вечно опетнява нашата история. Искам да изразя дълбоката си тъга. Робството беше непоносимо. И в никакъв случай не трябваше да се случва “.

От своя страна министър председателят на Ямайка Андрю Холнес съобщи, че народът на Ямайка „ върви напред “ и има намерение да изостави монархията.

Посещението на Кейт и Уилям е изпълнено напрегнато, поради митингите, с които бяха посрещнати. Политиците на Ямайка упорстват за референдум за самостоятелност, а също по този начин и за изплащането на репарации за робството.

Това обаче не попречи на половинката на принц Уилям да заблести по собствен си метод. Катрин впечатли всички с тоалети, които смени по време на тази публична аудиенция.

В Ямайка херцогинята безусловно спря дъха на феновете си, обличайки превъзходна изумрудено зелена рокля с голи плещи на английската дизайнерка Джени Пакъм. Кейт добави визията си с скъпи диаманти, взети на заем от кралица Елизабет II. Някои коментатори дефинираха Кейт за принцеса на Дисни, сравнявайки я с приказна героиня, други пък означиха, че тъкмо този цвят е измежду обичаните на кралицата.

И това не беше първият замайващ тоалет на Кейт по време на този формален тур. Херцогинята на Кеймбридж облече няколко рокли, които провокираха възторг и удивление.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР