Принц Уилям се връща на работа, след като си взе

...
Принц Уилям се връща на работа, след като си взе
Коментари Харесай

Принц Уилям се връща към кралските задължения: какво ще прави

Принц Уилям се връща на работа, откакто си взе отмора, с цел да се грижи за брачната половинка си Кейт Мидълтън след интервенцията. 

Майката на три деца напусна лондонската клиника в края на януари 2024 година, откакто прекара съвсем две седмици там след коремна интервенция.

През това време принцът на Уелс помагаше в грижите за трите им деца, принц Джордж, 10, принцеса Шарлот, 8, и принц Луис, 5, в Adelaide Cottage в замъка Уиндзор, написа People. Бъдещият крал на Англия трябваше да извършва по едно и също време две значими отговорности - да се грижи за болната си брачна половинка и техните наследници. Той краткотрайно не изпълняваше кралски отговорности, само че преди ден стана известно, че към този момент се връща към тях.

Междувременно Бъкингамският замък заяви, че крал Чарлз III е диагностициран с рак.

В Уиндзор синът на крал Чарлз III би трябвало да направи първата си обществена изява след интервенцията на брачната половинка си, когато би трябвало да организира утринната инвеститура в сряда, 7 февруари 2024 година, от името на татко си, който също се възвръща от личната си интервенция за увеличена простата.
 Принц Уилям и принц Джордж Принц Уилям и принц Джордж Снимка: Getty Images
По време на събитието брачният партньор на Кейт Мидълтън ще удостои общественици и други видни персони с почести, дадени на Нова година или по случай рождения ден на монарха.

По-късно денем принц Уилям също би трябвало да участва на годишната церемония гала за набиране на средства за лондонската въздушна кола за спешна помощ. Принцът на Уелс, който работи като водач на въздушна кола за спешна помощ в Източна Англия в продължение на към две години, концентрира огромна част от вниманието си върху отразяването на работата на екипажите на въздушна кола за спешна помощ и други незабавни служби и стана патрон на организацията преди няколко години.

Подкрепяйки 30-ата годишнина на организацията през 2019 година, той също лети с екипажа, с цел да започва акцията „ 30 години избавяне на животи “ и се срещна с личния състав и пациентите на услугата по време на няколко събития за набиране на средства.
 Принц Уилям и Кейт Мидълтън Принц Уилям и Кейт Мидълтън Снимка: Getty Images
Междувременно Кейт Мидълтън се възвръща от коремна интервенция, която дворецът Кенсингтън дефинира като планова. Медицинската процедура стана известна след нейното привършване. Само брачният партньор й посети кралската персона в болничното заведение. Децата на двойката нямаха право да виждат майка си. Както е известно, те са общували посредством видеовръзка.

Освен принц Уилям, за кралските наследници се грижеше и дългогодишната бавачка на фамилията Мария Тереза ​​Турион Борало.

Родителите на Катрин, Майк и Карол Мидълтън, и брат й и сестра й, Пипа и Джеймс, които живеят на към 40 минути път с кола от вкъщи на двойката, също оказват помощ. Родителите й „ ще бъдат там, с цел да я поддържат “, сподели неотдавна вътрешен човек.
 Принц Уилям и Кейт Мидълтън с деца Принц Уилям и Кейт Мидълтън с децата Снимка: Getty
„ Родителите й са непрекъснат фактор при развъждането на внуците си “, добави източникът.

Междувременно крал Чарлз III претърпява интервенция за увеличена простата. Суверенът наруши традицията, като приказва намерено за диагнозата си. Така той предизвиква хората да внимават за здравето си и да го ревизират постоянно.

Ден преди този момент английският монарх беше забелязан на обществено място за първи път след напускането на болничното заведение, до момента в който вървеше към църквата в Сандрингам, Норфолк, с кралица Камила и махаше на поддръжниците си.
 Крал Чарлз III и кралица Камила Крал Чарлз III и кралица Камила Снимка: Getty Images
Докато бащата на принц Уилям беше в болница, кралица Камила го посещаваше много постоянно. По-специално тя сподели на кореспонденти, че брачният партньор й се усеща добре.
 Кралица Камила Кралица Камила Снимка: Getty
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР