Принц Уилям и принц Хари са въвлечени в един от

...
Принц Уилям и принц Хари са въвлечени в един от
Коментари Харесай

Хари и Уилям се сдобряват, слагат край на раздора

Принц Уилям и принц Хари са въвлечени в „ един от най-публичните кралски раздори, които в миналото са имали “, само че всичко това може да се промени доста скоро, оповестява Mirror.

Херцогът на Съсекс се отдръпна от кралското семейство преди четири години и от този момент направи редица шокиращи обвинявания за брат си. Двамата не са виждани дружно от години, само че кралският специалист Ричард Фицуилямс има вяра, че те могат да се съберат още веднъж, откакто крал Чарлз и принцеса Кейт бяха диагностицирани с рак.

Хари би трябвало да се върне в Обединеното кралство през май, с цел да отпразнува 10-ата годишнина на Invictus Games и Ричард има вяра, че кралските почитатели може да чакат изненадваща среща сред Хари и Уилям. „ Сериозното заболяване е огромната смяна, все пак, което се случи, поради сериозността на обстановката всичко може да се случи “, сподели той.

Ричард сподели, че Уилям е " под голям напън " сега, добавяйки какъв брой съществено заболяване може да " промени играта ". Говорейки пред The Sun, той продължи: „ Възможно е да има нещо, което да ни изненада всички. Може да имате всички Съсекс тук, изцяло е допустимо да се случи събиране. Следващата седмица, идващия месец, идната година можете да получите нещо, което в никакъв случай не сте виждали. мечтаех, че ще получиш. "

Експертът обаче уточни по какъв начин братята имат " доста бездънен раздор ", който надали ще бъде поправен за една нощ. Отношенията на Хари и Уилям се утежниха през годините, откакто семейство Съсекс насочи редица обвинявания против кралското семейство в своите документални сериали на Netflix.

Хари също атакува принц Уилям и принцеса Кейт в записките си. В книгата херцогът на Съсекс приказва за избухлив спор, който е имал с Уилям, по време на който принцът на Уелс твърди, че е нарекъл брачната половинка на Хари Меган " сложна ", " груба " и " абразивна ". Хари твърди, че тогава брат му „ ме хвана за яката, раздра огърлицата ми и ме събори на пода “.

Хари би трябвало да се върне в Обединеното кралство след няколко седмици. Той би трябвало да приказва на специфична работа за отбелязване на Игрите Invictus, която ще се организира в катедралата Сейнт Пол на 8 май.

Смята се, че принцът и принцесата на Уелс са се пробвали да насърчат Хари и Меган да доведат децата си със себе си в Обединеното кралство, с цел да сложат завършек на кралския разкол. Кралският създател Том Куин сподели по-рано пред The Mirror: „ Няма метод Меган да докара децата в Обединеното кралство. Уилям и Кейт предложиха Меган и Хари да доведат децата и двете двойки и техните фамилии да се опитат да се помирят, само че предлагането не води до на никое място до момента. "

Наскоро Хари разкри проектите си да се върне в Обединеното кралство. По време на изява в Good Morning America той сподели: „ Така че фамилията ми и животът ми в Калифорния са такива, каквито са. Планирал съм други пътувания. Това ще ме води през Обединеното кралство или назад в Обединеното кралство, тъй че знаете, аз Ще се отбия и ще видя фамилията си колкото мога повече. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР