Принц Уилям и Кейт Мидълтън разкриха своята позиция за случващото

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън разкриха своята позиция за случващото
Коментари Харесай

Позицията на принц Уилям и Кейт: Подкрепяме целия народ на Украйна, те смело се борят за своето бъдеще

Принц Уилям и Кейт Мидълтън разкриха своята позиция за протичащото се в Украйна. В своя Туитър акаунт те показаха поддръжката си към президента Володимир Зеленски и жителите на страната, жертви на военните дейности.

Те споделиха малко, само че красноречиво изказване: " Днес ние заставаме с президента и целия народ на Украйна, до момента в който те самоуверено се борят за своето бъдеще. "



Не пропуснаха да отбележат и срещата си през октомври 2020 година с президента Зеленски и първата дама Олена Зеленска, чиято цел бе да обсъдят бъдещето на Украйна.

Изявлението на Уилям и Кейт идва броени дни, откакто братът на Уилям - принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл, също обществено оповестиха съпричасността си към протичащото се в Украйна.



Членовете на английското кралско семейство са единствено част от публичните персони, които се оповестиха против съветския президент Владимир Путин и решението му да нахлуе в Украйна с съветската войска. Президентът Джо Байдън беше един от политиците, които първи осъдиха офанзивите с публично изказване на 24 февруари.
ТЕМА преди 12 минути 260 преди 27 минути 350 преди 30 минути 497
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР