Принц Уилям и Кейт Мидълтън поднесоха цветя по време на

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън поднесоха цветя по време на
Коментари Харесай

Кралското семейство почете поотделно покойната Елизабет II

Принц Уилям и Кейт Мидълтън сервираха цветя по време на работа в катедралата " Сейнт Дейвид " в Уелс по случай първата годишнина от гибелта на кралица Елизабет Втора. Кейт се появи пред публиката в бордо рокля, шапка и подобаващи обувки. Тя сложи букет от бели рози пред фотография на кралицата. А след формалната гала беседва с почитатели, които се бяха събрали край катедралата.
Прочетете още
Междувременно принц Хари направи скрито посещаване в параклиса " Сейнт Джордж " в Уиндзор, където е заровена кралицата. Той постави венец до портрет на починалата му баба. Уточнява се, че Хари е дошъл във Англия без брачната половинка и децата си.



Фактът, че принц Хари ще се върне във Англия за първата годишнина от гибелта на баба си, стана прочут в края на август. В същото време осведомени изясниха, че Хари няма да поддържа връзка с брат си принц Уилям и татко си крал Чарлз Трети.

Макар мотивът е добра опция за фамилията да „ уреди разликите си “ в „ памет на починалата кралица “, връзката сред херцога на Съсекс и неговия брат и татко остава „ крепко паднала на дъното “ след рецензиите на Хари към фамилията.

Крал Чарлз Трети също по-рано отдаде респект на майка си, кралица Елизабет Втора. По мотив годишнината от гибелта ѝ той разгласява неин портрет, който до момента не е представян на необятната аудитория. Снимката на Елизабет е направена в Бъкингамския замък на 16 октомври 1968 година, когато кралицата е на 42 години. Елизабет Втора умря в резиденцията си в Балморал на 8 септември 2022 година на 96 години.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР