Принц Уилям и бременната му съпруга Катрин пристигнаха на посещение

...
Принц Уилям и бременната му съпруга Катрин пристигнаха на посещение
Коментари Харесай

Кейт засенчи шведските знаменитости

Принц Уилям и бременната му брачна половинка Катрин дойдоха на посещаване в Стокхолм. Вечерта те участваха на банкет в посолството на Англия в шведската столица. На събитието, с изключение на шведските кралски особи в лицето на принцеса Виктория и принц Даниел, участваха и някои шведски звезди като актрисата Алисия Викандер и Стелан Скарсгард.

Никой обаче не изглеждаше толкоз ослепително като херцогинята на Кембридж. Катрин бе облякла жълто-златиста рокля на Erdem за към 2000 паунда.

По рано денем Кейт и Уилям се любуваха на разходка из забележителностите на града дружно с Виктория и Даниел. За дневните задължения херцогинята на Кембридж бе избрала семпла зелена рокля с дълги ръкави, под която ясно се открояваше бременното ѝ коремче. Отгоре Катрин носеше стилно, вталено палто в зелено.

Катрин и Уилям се състезаваха на хокей, а откакто Уилям победи, Кейт разяснява с усмивка: "Оставих го да завоюва. " Кралските особи от Острова бяха облечени спортно и екипирани като за ледени завършения.

Официалната вечеря бе логически свършек на един под напрежение ден, с което Уилям и Катрин стартираха четиридневното си посещаване в Скандинавия. Те посетиха два музея, разходиха се при минусови температури и обядваха с кралицата и краля на Швеция. По-късно тази седмица те ще посетят Норвегия.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР