Принц Насим Хамед разкри, че би обмислил завръщане към бокса

...
Принц Насим Хамед разкри, че би обмислил завръщане към бокса
Коментари Харесай

50-годишен бивш шампион по бокс обмисля завръщане на ринга

Принц Насим Хамед разкри, че би обмислил завръщане към бокса - при подобаваща причина. Бившият боксьор се отдръпна като международен първенец през май 2002 година, откакто победи Мануел Калво и завоюва купата на IBO в категория перо. Бил е и първенец на WBO и WBC в категория перо и е изгубил единствено един от 37-те си дуела.

50-годишният Хамед обмисля да се завърне на кръга и мечтае да се бие на една и съща карта със синовете си - само че единствено в случай че парите отидат за щедрост. Той съобщи пред talkSPORT: „ Джейк Пол? Джейк Пол не значи нищо за мен. 20 млн. паунда, какво е 20 млн. паунда? 20, 100, 200 млн. паунда не трансформират метода ми на живот. Аз съм човек, който пада на колене и поставя главата си на пода по пет пъти дневно. Аз съм непретенциозен. Не става въпрос за това “.

„ Трябва да разберете нещо, да се бориш за страната, с цел да се оправи някой добре, с цел да събере някой пари, непристойно доста пари, тогава бих могъл да мисля за това. И бих могъл да стана от леглото и да направя сериозна подготовка, да вляза във форма и може би да го направя. За това, да “.

„ Случвали са се и по-странни неща. Поставих по необикновен метод моето завещание в този боксов свят и го изведох до главозамайващите висоти на бокса. Трудно е за всеки да доближи такова равнище. Но аз съм от, страна, която не е добре обезпечена. Родителите ми са от Йемен, и аз бих се борил за тази страна, с цел да допринеса за нея по благотворителен метод. Същото се отнася и за Палестина. Ние се борим за Палестина, дребосъче. Това е единственият път, в който в действителност надълбоко в сърцето си бих желал да се удрям, да направя нещо и да събера пари “.

„ Така че на драго сърце бих влезнал в тренировките и, в никакъв случай не се знае, в случай че можем да създадем като мен, и тримата ми синове и трите на една карта в Близкия изток, това ще бъде една от фантазиите ми. "

Синът на Принц Насим - Аадам, върви по стъпките на татко си. Спортната звезда направи своя дебют в картата на Олександър Усик и Даниел Дюбоа, когато боксьорите в тежка категория се изправиха един против различен през август 2023 година Другият наследник на Принц Насим - Сами, също е боксьор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР