Принц Луи вече е ученик. И според Кейт той иска

...
Принц Луи вече е ученик. И според Кейт той иска
Коментари Харесай

Малък умник: Kакво иска принц Луи от Кейт Мидълтън всеки ден

Принц Луи към този момент е възпитаник. И съгласно Кейт той желае от нея едно и също нещо всеки ден след учебно заведение. Детето дълго време остава в сянката на по-големите си брат и сестра поради нежната си възраст. Но най-сетне младият принц върви в същото учебно заведение като принц Джордж и принцеса Шарлот. Четиригодишното момче посещава учебно заведение Ламбрук, където всички деца на принца и принцесата на Уелс започнаха да вървят през септември предходната година.

Учебното заведение се счита за влиятелно и предлага на учениците си доста извънкласни действия. Изборът на учебно заведение на Уилям и Катрин в Бъркшир беше разказан като " по-скоро пасторален ", а дребният принц Луи към този момент може да се причисли към по този начин наречените „ Дървени петъци “, когато най-малките възпитаници се разхождат из учебния двор, с цел да строят леговища и да пекат маршмелоус към огъня.

Изглежда, че Луи няма по-любимо занятие от това да прекарва време навън. И постоянно принцът моли майка си да го изведе на разходка след дългия ден в учебно заведение.

Кейт, която е известна с любовта си към природата, споделя, че децата ѝ, изключително най-малкият ѝ наследник Луи, прекарват доста време в градината както вкъщи, по този начин и в учебно заведение. " Луи се прибира у дома и споделя: " Трябва да изразходя силата си "   и отива на двора ", признава принцесата на Уелс.

Уилям и Кейт разкриха и някои от обичаните занимания на децата си по време на ръгби мача между Уелс и Англия в Кардиф предишния уикенд. Двойката разкри, че в този момент Джордж избира да се бори, вместо да играе безконтактно ръгби.

" Опитват се да го научат на разпоредбите ", споделя Катрин. " Те ги карат да построяват убеденост. Тъй като е висок, той има нужната физика. И Луи се причислява към него. Шарлот също играе ръгби. "

Младите принцове Джордж и Луи и принцеса Шарлот са в прелестна спортната форма и постоянно споделят пристрастеността на майка си към игрите навън. Те също по този начин обичат да следят техниката и работата на квалифицирани експерти, което съгласно родителите им ги кара да се замислят за бъдещата си професия
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР