Принц Хари с първи коментар след смъртта на кралица Елизабет

...
Принц Хари с първи коментар след смъртта на кралица Елизабет
Коментари Харесай

Принц Хари към Елизабет II: Бабо, благодаря за заразителната ти усмивка


Принц Хари с първи коментар след гибелта на кралица Елизабет II. Херцогът на Съсекс благодари на баба си за всички „ първи моменти “ с нея в живота му.

„ Бабо, въпреки това финално прощаване да ни носи голяма горест, аз ще ти бъда постоянно признателен за всички наши първи срещи – от най-ранните ми детски мемоари с теб, до срещата ни, в която ти към този момент беше мой висш главнокомандващ, до първия миг, в който се срещна с благата ми брачна половинка и прегърна обичаните си правнуци “, споделя Хари.

Той разяснява още, че това е миг, в който би трябвало да си спомним по какъв начин Елизабет II е била компас на хората по света.

„ Изключително доста оценявам моментите с теб. Вече доста ни липсваш – освен на нас, само че и на хора по целия свят. Благодарим ти за твоята отдаденост на службата. Благодарим ти за препоръките. Благодарим за заразителната ти усмивка “, сподели още принцът.

Накрая той приключва с това, че фамилията също се усмихва, когато се сети, че тя се е включила към починалия принц Филип и в този момент двамата дружно почиват в мир.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР