Принц Хари продължава със серията си потресаващи разкрития за семейството,

...
Принц Хари продължава със серията си потресаващи разкрития за семейството,
Коментари Харесай

Дрога, убийства и мръсни игри: Неудобната истина на принц Хари за кралското семейство

Принц Хари продължава със серията си потресаващи разкрития за фамилията, живота зад затворени порти и даже за военните и политическите връзки на семейството си. Разкритията обаче излагат повече него и Меган, в сравнение с кралската фамилия.

След описа му за багра с Уилям, Хари твърди, че Меган и Кейт почнали да се отчуждават, откакто принцесата на Уелс посочила на Меган, че не й е прелестно да я прегръщат непознати. Също по този начин Кейт се смутила, когато по време на публично събитие, брачната половинка му поискала гланца за устни на Кейт, защото не запомнила своя. Изявление, че дъщерята на приятелката на Меган наподобява по-хубава в роклята на шаферка от дребната принцеса Шарлот, въпрос, да не би Кейт да си е изгубила мозъка поради хормоните и коментар, че почетния боен церемониал, който се провежда за юбилея на кралицата е " пъстър ", почнали да утежняват връзките посред им.

Опитите на Уилям и Кейт да обяснят, че " тук нещата не се вършат, както в Америка Меган ", претърпели неуспех, защото херцогинята на Съсекс не желала да се преценява с по-сдържаните прояви на кралския дом.

В книгата си " Резерва " Хари разкрива още, че е взимал години наред опиати, халюциногенни гъби и даже е умъртвил 25 души талибани в Афганистан. Също по този начин твърди, че Меган и кралицата са обсъждали Доналд Тръмп, което в действителност било обвързвано с политическите упоритости на херцогинята в Америка.

Принцът споделя още, че Чарлз нееднократно се подигравал със слуховете за връзка сред Даяна и Джеймс Хюит и личният му генезис. " Може би, даже не съм ти татко, кой знае ", коментирал принцът пред сина си. 

Всички тези разкрития, както и детайлностите за кралската драма, утежниха дефинитивно връзките на Съсекс с Уиндзор. Но също по този начин станаха мотив и за спекулации, че Меган има упоритости за Белия дом и книгата на Хари просто има за цел да й направи реклама. Без значение, дали в нея не са разказани " откровени неистини ", твърди Найджъл Фарадж. 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР