Принц Хари пристигна в Лондон, съобщават световни медии. Той излетя

...
Принц Хари пристигна в Лондон, съобщават световни медии. Той излетя
Коментари Харесай

След новината за заболяването на Чарлз Трети: Принц Хари пристигна в Лондон

Принц Хари дойде в Лондон, оповестяват международни медии. Той излетя с полет от Лос Анджелис. Принц Хари ще посети татко си крал Чарлз Трети откакто стана ясно, че е диагностициран с рак.

75-годишният английски крал е бил диагностициран с рак по време на интервенция на простатата преди 10 дни и е почнал лекуване, макар че не възнамерява да приключи изцяло всичките си действия, заяви през днешния ден Бъкингамският замък, представен от Франс прес.

" Пожелавам на Негово Величество цялостно и бързо излекуване. Нямам подозрения, че той ще се излекува доста бързо и зная, че цялата страна ще му пожелае излекуване ", сподели във връзка болестта на краля английският министър председател Риши Сунак, представен от Ройтерс.

" От името на Лейбъристката партия поисквам на Негово Величество всичко най-хубаво и цялостно излекуване. Очакваме с неспокойствие да го забележим още веднъж изцяло здрав ", уточни водачът на английската съпротива Киър Стармър.

" От името на лондончани поисквам на Негово Величество бързо и цялостно излекуване. Очаквам с неспокойствие да се излекува изцяло допустимо най-скоро ", сподели кметът на Лондон Садик Хан.

" Със страдание научих за болестта на крал Чарлз и желая да му пожелая триумф в лекуването и цялостно и бързо излекуване ", съобщи първият министър на Северна Ирландия Мишел О'Нийл, която е представител на ирландската републиканска партия " Шин Фейн ".


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР