Принц Хари представи новата си книга Spare в интервю пред

...
Принц Хари представи новата си книга Spare в интервю пред
Коментари Харесай

Принц Хари: Прошката определено е нещо, което може да се случи

Принц Хари показа новата си книга Spare в изявление пред Том Брадби. В целия диалог могат да се чуят фрагменти от книгата, която стартира с тъмен роман за вечерта, в която дребните принцове схващат за гибелта на майка си, принцеса Даяна.

“Той седна на ръба на леглото и постави ръка на коляното ми. “Мило ми момче, мама е аварирала. ” Спомням си по какъв начин мислех  “Катастрофа, добре. Но тя е добре, нали? ” Чаках да ми отговори, че е добре, само че той не го направи ”, спомня си Хари. “Опитаха се, благото ми момче. За жал тя не е оживяла ”.

В изявлението Хари споделя по какъв начин изпитвал схващане и съчувствие за татко си, тъй като евентуално му е било доста мъчно да каже сходно нещо на синовете си.

“Загубих доста мемоари преди тази преживелица. Явно това е бил моят предпазен механизъм ”, разяснява Хари.

Той разкрива също, че е изискал да се запознае с документите към следствието на гибелта на майка си и е доста признателен на тогавашния си секретар, че не му е разрешил да види най-стряскащите фрагменти.

“Спомням си когато осъзнах отраженията в автомобилните стъкла на какво са. Светкавици. Това бяха светкавици и зад някои от тях призрачни лица. Папараци. Папараците се бяха снимали в отраженията.
Нито един от тях не се опитваше да й помогне
Те просто снимаха, снимаха, снимаха ”, споделя Хари.

Катастрофата с принцеса Даяна била обяснена на двете момчета като “верига на колело – в случай че извадиш една частица, резултатът нямаше да е подобен ”. И двамата принцове, самосиндикално един от различен, молят водачите си да минат с кола през тунела, в който умира Даяна. “Няма по какъв начин да загубиш надзор в този тунел. Дори след няколко напитки. Невъзможно е ”, споделя Хари.

“Винаги имах чувството, че татко ми не е подготвен за родителството. А да е уединен родител? Татко в никакъв случай не е бил подготвен за това. Ако би трябвало да съм почтен – опита се ”, споделя Хари за връзката с татко си Чарлз III.

В изявлението принцът разкрива, че една вечер е имал сериозен диалог с татко си, в който той му се извинява за сериозните проблеми с депресията и гнева. “Предполагам е моя виновност. Трябваше да ти осигуря помощ още преди години ”, предава думите на татко си Хари.

Уилям и Хари помолили татко си да не се дами за Камила – в този момент кралица консорт. “Подкрепяме те, поддържаме Камила.
Само не се дами за нея

Бъдете дружно, баща ”. Така му казахме, той не отговори. Скоро след този диалог Камила стартира “дългата игра ” – сериозна акция с последна цел брак и Короната ”, споделя Хари.

За връзките с брат си той признава, че постоянно е имало състезание.  “Има обич, само че и доста разлъка. Това евентуално ще изненада хората ”, споделя Хари. По думите му е имало интервал, в който брат му не е желал да има нищо общо с него.

Принцът споделя, че се е надявал в действителност да съществува “Великолепната четворка ” – Уилям, Кейт, Меган и Хари, само че бързо станало ясно, че това няма да стане.  “Много бързо всичко се бърна в “Меган против Кейт ”, признава той.

“Прошката несъмнено е нещо, което може да се случи. 100%. Искам да си върна татко ми. Искам да си върна брат ми. В момента не мога да ги разпозная, а евентуално и те не могат да ме разпознаят ”, споделя Хари. “Уилям и Кейт минаха през същото поради татко ми и мащехата ми или техният офис. В момента, в който се ожениха, те претърпяха същата история с таблоидите, която и ние с Меган. Всичко това се случи и на нас, само че този път ни го предизвикаха Уилям и Кейт ”, споделя Хари.

“Аз не желая институция. Искам семейство. Разбирам по какъв начин те няма да схванат по какъв начин да разделим двете. Но съгласно мен, след всичко, което видях и претърпях през последните години, разделяне би трябвало да има ”, безапелационен е принцът.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР