Принц Хари отправи емоционално послание по повод кончината на кралица

...
Принц Хари отправи емоционално послание по повод кончината на кралица
Коментари Харесай

Бабо, ще съм ти вечно благодарен!: трогателното послание на принц Хари след смъртта на кралица Елизабет

Принц Хари насочи прочувствено обръщение във връзка кончината на кралица Елизабет Втора. Изявлението бе оповестено на уеб страницата на фондацията на Хари и Меган, а думите на херцога на Съсекс са в действителност трогателни.

Ето какво показа той в чест на своята баба:

В дните, в които честваме живота на моята баба, кралица Елизабет Втора, и в дните, в които скърбим за нейната загуба, си припомняме по какъв начин тя служеше като насочна точка и компас за мнозина през годините ѝ на работа. Беше почитана и уважавана по целия свят. Нейната непоклатима прелест и достолепие я съпровождаха през целия ѝ живот и остават като част от наследството ѝ. Нека си спомняме за думите, които изрече след кончината на брачна половинка ѝ принц Филип, които могат да ни донесат разтуха и в този момент: " Животът, несъмнено, се състои от финални раздели, както и от първи срещи. "

Бабо, тази крайна разлъка ни носи голяма горест, само че аз ще ти бъда постоянно признателен за всички първи срещи, които съм имал с теб - от най-ранните ми детски мемоари, през първата ни среща като мой главнокомандващ, до първия път, в който се срещна с прелестната ми брачна половинка и прегърна обичаните си внуци. Винаги ще оценявам тези моменти, прекарани с теб. Вече ни липсваш толкоз доста, освен на нас, само че и на целия свят. И като си приказваме за първи срещи, в този момент е моментът да почетем моят татко и неговата нова роля като крал Чарлз III.

Благодаря за отдадената работа.

Благодаря за мъдрите препоръки.

Благодаря за заразителната ти усмивка.

И ние се усмихваме, знаейки, че с дядо сте още веднъж дружно и почивате в мир.

Източник: Official Фейсбук page of the Royal Family
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР