Принц Хари обвини бившия иконом на Даяна, че е издоил

...
Принц Хари обвини бившия иконом на Даяна, че е издоил
Коментари Харесай

Принц Хари бесен на иконома на Даяна Пол Бъръл, защото изкарвал пари от смъртта й

Принц Хари упрекна някогашния иконом на Даяна, че е " издоил " гибелта ѝ за пари, откакто излязоха още разкрития от извънредно спорната му книга.

Взривоопасните записки на херцога на Съсекс " Spare " се появиха по книжарниците в Обединеното кралство тази седмица, откакто при ранното излизане на испанската версия в Испания бяха изнесени редица бомбени разкрития.

В книгата Хари споделя, че Пол Бъръл е " изкористил " гибелта на майка му, когато е написал " Кралски дълг " през 2003 година, и прибавя, че " кръвта ми кипна ".

Г-н Бърел, чието име Хари не загатва в автобиографията, си навлече рецензии от страна на кралското семейство по времето, когато издаде книга за някогашната си шефка Даяна.

 

В изказване, оповестено от братята от Кларънс Хаус, господин Бърел е упрекнат в " невъзмутимо и намерено изменничество ".

В отговор господин Бърел приветства предлагането да се срещне с принцовете, с цел да оправдае книгата си и да им опише за елементи от живота на майка им, на които не са били очевидци, и добави: " С наслаждение бих им дал думата. "

В записките си Spare Хари разказва по какъв начин е научил за книгата, когато е работил като неплатен асистент във плантация в Австралия на 19-годишна възраст, откакто е напуснал Итън.

Той написа, че е получил пакет от Бъкингамския замък, цялостен с бележки от информационния екип на двореца по " внимателен въпрос ".

 

Бившият лакей на мама е написал роман, който в действителност не споделя нищо.

" Това е единствено една версия на събитията, която се оправдава и концентрира върху себе си.

" Майка ми в миналото наричаше този камериер безценен другар и му се доверяваше безусловно. Ние също го направихме. Сега това.

" Той изкарва пари от неналичието й. Кръвта ми закипя. "

 

 Хари написа, че е желал да отлети за у дома, с цел да се " изправи " против господин Бърел, само че Чарлз и Уилям го разубеждават, като споделят, че единственото, което могат да създадат, е да " насочат единно наказание ".

 

Той също по този начин твърди, че не е имал " нищо общо с правенето " на изказването в Кларънс Хаус и че е щял да " отиде доста по-далеч ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР