Принц Хари може да се е чувствал като резерва“ или

...
Принц Хари може да се е чувствал като резерва“ или
Коментари Харесай

Хари забогатя след скандалните разкрития за монархията

Принц Хари може да се е чувствал като " запаса “ или " непотребен “ в фамилията си, само че скандалните му разкрития за монархията към този момент са му донесли 109 милиона паунда от покупко-продажби с колоси като Spotify и Netflix. Херцогът на Съсекс и брачната половинка му Меган Маркъл претърпяха финансов удар, откакто напуснаха кралското семейство, само че чистата им стойност се възвърне с няколко медийни мегасделки.

Смята се, че двамата са подписали контракт за четири книги с Penguin Random House за 16 милиона паунда, оповестява " Daily Mail ". Първата от тях, " Spare " към този момент излезе и сложи върхове по продажби. Меган и Хари обаче взимат пари и от друга договорка. Те са получили 18 милиона паунда от Spotify, като не е ясно по какъв план се работи. личен състав, който да оказва помощ.

През 2022 година Меган започва свое лично шоу, Archetypes, в коеето се разискват стандарти, " които се пробват да възпират дамите “. Досега единственият взаимен подкаст на Хари и Меган беше през декември 2020 година, включващ звездни другари Елтън Джон и Джеймс Кордън.

Най-големият " донор “ на пари за двойката си остава Netflix. Сделката сериала им, който излезе предишния декември възлиза на 88 милиона паунда. Първият от шестте епизода беше гледан от 2,4 милиона души единствено в Обединеното кралство, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР