Принц Хари и съпругата му Меган ще се оттеглят от

...
Принц Хари и съпругата му Меган ще се оттеглят от
Коментари Харесай

Меган и Хари се оттеглят от ролята си на кралски персони

Принц Хари и брачната половинка му Меган ще се отдръпват от главните си задължения като членове на кралското семейство, съобщи Би Би Си.

Херцогът и херцогинята на Съсекс оповестяват в профила си в Инстаграм, че са взели решение да влязат в нова прогресивна роля в границите на кралската институция. Те ще се стремят да бъдат финансово самостоятелни, само че ще оказват " цялостна поддръжка " на кралица Елизабет II.

Решението е назрявало в продължение на месеци и е било взето след усърдно обсъждане.

Хари и Меган възнамеряват да живеят във Англия и в Северна Америка, продължавайки да извършват дълга си към кралицата.

" Животът на два континента ще ни разреши да отгледаме сина си с почитание към кралската традиция, към която той принадлежи по рождение, и фамилията ни разполага с пространство, с цел да се съсредоточим на идващия стадий от живота си, през който да създадем и благотворителна организация. " - допълват херцогът и херцогинята на Съсекс.

През септември те споделиха, че им е мъчно да са непрекъснато във фокуса на таблоидите. През октомври, в огромно изявление за телевизионния канал ITV, двамата засегнаха две тематики, по които членовете на кралското семейство отхвърлят да приказват - за взаимоотношенията вътре в кралското семейство и още веднъж за таблоидите. Меган показа какъв брой й е било мъчно по време на бременността, когато таблоидите са подлагали на критика всяка нейна крачка.

Бившият представител на Бъкингамския замък Дик Арбитър счита, че Хари и взел това решение със сърцето, а не с разсъдъка си. Той го съпостави с отхвърли от престола на Едуард VIII, който избира да се ожени за два пъти разведената актриса Уолис Симпсън, вместо да бъде крал. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР