Принц Хари и Меган Маркъл винаги са искали да бъдат

...
Принц Хари и Меган Маркъл винаги са искали да бъдат
Коментари Харесай

Новите монарси? Домът на кралицата отваря врати за Уилям и К...

Принц Хари и Меган Маркъл постоянно са желали да бъдат като принц Уилям и Кейт Мидълтън. Но когато видяха, че няма да съумеят, обявиха, че са разнообразни и напуснаха кралския двор. С това тяхно решение уговорките на херцога и херцогинята на Кеймбридж станаха още повече, а ролята им за монархията - още по-значима.

Затова и не е особена изненада новината, която бе публикувана в английските медии в последните дни - че принц Уилям и Кейт Мидълтън се приготвят да се реалокират в замъка Уиндзор, където кралицата прекарва по-голямата част от времето си.

Когато Хари и Меган станаха брачен партньор и брачна половинка през 2018 година се предполагаше, че ще живеят в Nottingham Cottage в замъка Кенсингтън. Вместо това бе оповестено, че ще реновират Frogmore Cottage в имението Уиндзор, където считат да бъде фамилния им дом. Оказва се обаче, че това не е бил първичният им, а единственият останал избор.

Херцогът и херцогинята на Съсекс са попитали кралицата дали не могат да се нанесат в самия палат Уиндзор, само че са получили негативен отговор. Различен обаче ще бъде той при същото запитване от страна на Уилям и Кейт.



Според кралски източници, представени от Daily Mail, те към този момент са дискутирали възможното си пренасяне с трите си деца, тъй като в Кенсингтън се усещат подценени и надалеч от всичко. А замъкът Уиндзор е голям, пък и 95-годишната Елизабет Втора сигурно се нуждае от компания.

Има и различен плюс, в случай че херцогът и херцогинята на Кеймбридж сменят местоживеенето си - родителите на Мидълтън ще са по-близо до тях и ще могат да се виждат по-често.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР