Принц Хари и Меган Маркъл смятат, че външните обстоятелства са

...
Принц Хари и Меган Маркъл смятат, че външните обстоятелства са
Коментари Харесай

Принц Хари се оплака от смъртта на баба си, какво му се случило

Принц Хари и Меган Маркъл считат, че външните условия са отговорни за неуспехите им след преместването им в Съединени американски щати, заяви " Дейли остарял ", представен от БГНЕС.

Вътрешен източник на изданието в Лос Анджелис сподели, че най-малкият наследник на Чарлз III упреква коронавирус пандемията за неуспеха на множеството от своите медийни планове. Освен това се твърди, че гибелта на бабата на принца, Елизабет II, е повлияла на спада на тяхната известност. „ Те считат, че просто не са извадили шанс “, сподели източникът.
-->
Експертът по връзки с обществеността Едуард Корам-Джеймс сподели пред " Дейли остарял ", че ползата към принц Хари и Меган Маркъл се основава само на кавги и никой няма потребност от тяхното „ по-креативно наличие “. „ Проблемът е, че множеството хора ги гледат на тях като на воайорство, тъкмо както гледат „ Биг Брадър " със звезди “, сподели Корам-Джеймс и добави, че херцогът и херцогинята на Съсекс към този момент са изчерпали цялостния си капацитет във връзка с свадите.

След като скъсаха връзките си със стрийминг услугата Спотифай, херцогът и херцогинята на Съсекс останаха единствено с контракта с Нетфликс, за който пуснаха хитовата документална поредност „ Хари и Меган “ в края на 2022 година Съпрузите обаче нямаха други триумфи в региона на производството на видео наличие и стартирането на планувания анимационен сериал „ Меган Маркъл Пърл “ беше анулирано. Отделен триумф на принц Хари беше скандалната книга с записки „ Резервен “, която разкрива детайлности за връзките му с роднините.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР