Принц Хари и Меган Маркъл се държаха за ръце в

...
Принц Хари и Меган Маркъл се държаха за ръце в
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл се показаха предизвикателно в Invictus на Деня на Свети Валентин

Принц Хари и Меган Маркъл се държаха за ръце в провокационен показ, до момента в който стартираха Invictus Games във Ванкувър.

The двойката изглеждаше изцяло изумена на разходката си за Свети Валентин, до момента в който се качиха дружно по пистите със ски екипировка.

Двойката е в Канада, с цел да участва на празника на Vancouver Whistler 2025 One Year to Go преди интернационалното спортно съревнование, отдадено на болните, ранен и ранен обслужващ личен състав, което е планувано за февруари 2025 година Следващата година е първият път, когато зимни спортове, в това число алпийски ски, скандинавски ски и кърлинг, ще бъдат включени в игрите, проведени в курорта Уислър.

Бяха натоварени няколко седмици за Хари, защото той хукна от Лос Анджелис, с цел да посети татко си крал Чарлз след диагнозата рак. След единствено 25 часа в Обединеното кралство Хари беше на различен полет за Лас Вегас, където връчи премия на NFL Honours. Междувременно Меган остана у дома с децата им принц Арчи и принцеса Лилибет.

Н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР