Принц Хари и Меган Маркъл са двойка номер едно на

...
Принц Хари и Меган Маркъл са двойка номер едно на
Коментари Харесай

От какво ще трябва да се откаже годеницата на Хари след звездната сватба?

Принц Хари и Меган Маркъл са двойка номер едно на Острова. Дори третата бременност на Кейт Мидълтън не може да отслаби интереса към връзката на престолонаследника и актрисата.

Както БЛИЦ към този момент заяви, двамата са оповестили годежа си. Преди да стане кралска персона и снаха на Елизабет II, американската актриса и модел би трябвало да се откаже вечно от някои неща, написа " Новини Лондон ".

Кариерата на актриса

Меган Маркъл напусна " Костюмари ". Актрисата е отказала да играе ролята на Рейчъл в сериала, която извършва от 2011 година, заяви " Дейли остарял " Маркъл е декларирала на продуцентите, че няма да взе участие в снимането на осмия сезон. Актрисата ще се снима в последните епизоди от седми сезон, които ще продължат до края на ноември. Същата жертва направи и херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън. Преди да каже " да " на принц Уилям, тя бе управител планове в фамилната компания за кетъринг, само че загърби специалността си, с цел да поеме отговорностите на кралска персона.

Ролята на блогър

По-рано тази година Меган Маркъл съобщи, че стопира да поддържа начин на живот блога си Тhe Тig. Сайтът съществуваше три години.

Актрисата не разкри съответната причина, поради която се отхвърля от плана си, и пожела на читателите си да останат въодушевени и подготвени за завършения.

Името

В някои случаи, когато дамата се омъжи, взима семейството на брачна половинка си. Това не е наложително, само че множеството дами го вършат.

За Меган Маркъл смяната ще бъде неизбежна. Ако подписа брак с принц Хари, тя ще промени цялото си име. Уиндзор има редица правила, с които бъдещите членове на кралското семейство би трябвало да се съобразят. Това се случи и с Кейт Мидълтън, която към този момент е известна като Катрин, херцогинята на Кеймбридж. Освен това, Меган Маркъл е артистичното име на приятелката на принц Хари. Всъщност тя се споделя Рейчъл Меган Маркъл и в случай че се причисли към фамилията, най-вероятно тя ще стане принцеса Рейчъл, херцогинята на Уелс.

ОЧАКВАЙТЕ ГОРЕЩИ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА НАЙ-ЧАКАНАТА СВАТБА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР