Принц Хари и Меган Маркъл продължават да отказват да назоват

...
Принц Хари и Меган Маркъл продължават да отказват да назоват
Коментари Харесай

Сензационно: Хари и Меган се забъркали с руски милиардер насред "Мегзит"

Принц Хари и Меган Маркъл не престават да отхвърлят да назоват името на тайния съветски милиардер, дал назаем на двойката своето имение в Канада, където те прекараха коледната си почивка.

За него единствено е известно, че той прибягва до доста спорни способи, употребявани още от крупни перачи на пари и лица, укриващи налози в изключително огромен размер, с цел да скрие своята идентичност.

 Luxurious getaway: Prince Harry and Meghan Markle spent their first Christmas with baby Archie in Mille Fleurs, $14.1 million waterfront mansion near Victoria, British Columbia. But they have refused to say who offered them the accommodation and whether it was free

Двойката е отказала пред DailyMail.com да разкрие името на мистериозния притежател на супер първокласното имение на фона на изказванията, че става дума за съветски милиардер.

Меган и Хари отмарят във ваканционна цитадела, благосъстоятелност на тайнствен паралия СНИМКИ

Говорителят на двойката също отхвърли да разкрие, дали Хари и Меган са платили нещо за своята почивка.

Последните разкрития са направени на фона на бомбастичното решение на Хари и Меган да изоставен кралското семейство, с цел да балансират времето си сред Англия и Северна Америка.

Решението си те оповестиха, откакто прекараха повече от две седмици по Коледа и Нова година в имението на стойност 14 милиона $ на брега на морето покрай канадския град Виктория.

Британският кралски двор желае да потъне вдън земя от позор поради Меган Маркъл
Петима съседи, някогашен сътрудник на имотня брокер, продал имението, и другар на някогашния притежател обявиха пред DailyMail.com, че актуалният притежател е съветски предприемач. По думите на някои, той е милиардер.

 Luxury property: The French country-inspired mansion was listed by Sotheby`s in 2012 and sold in 2014. But its owner`s identity and whether he gave Meghan and Harry the property for free remains a mystery
Хари и Меган са се срещнали с мистериозния предприемач посредством Дейвид Фостър, другар на притежателя. Съпругата на Фостър Катерина МакПий е била съученичка на Маркъл.

DailyMail.com може да разкрие, че притежателят е прикрил самоличността си, употребявайки способи, които скоро ще станат противозаконни в Британска Колумбия, тъй като те са обичани на перачите на пари и лицата, укриващи налози.

СНИМКАТА на "тримата крале " ли бе последната капка, предиздвикала Хари да избяга?

Богаташът също отхвърля да се разгласи самичък на фона на нови законодателни промени в Канадската провинция, които ще създадат наложително за притежателите на парцели да се афишират обществено.
Връзките сред милиардера, евентуално съветски олигарх, който крие самоличността си, бяха разкрити на фона на очевидната война, която Съсексови водят с английското кралско семейство поради решението им да изоставен английския кралски двор и да бъдат финансово самостоятелни.
Подобни връзки с лице, което прави даже и невъзможното, с цел да скрие самоличността си, без подозрение, че повдигне съществени въпроси в методите, по които двойката ще реализира "финансовата си самостоятелност ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР