Принц Хари и Меган Маркъл предизвикаха чисто нов кралски скандал,

...
Принц Хари и Меган Маркъл предизвикаха чисто нов кралски скандал,
Коментари Харесай

Спорът за новия уебсайт на принц Хари и Меган

Принц Хари и Меган Маркъл провокираха чисто нов кралски скандал, като пуснаха нов изтънчен уеб страница.

Наречен Sussex.com, уеб сайтът безшумно стартира да работи нощес и наподобява е платформа за двойката, която да държи почитателите в крайник с тяхната работа след кралския интервал и благотворителни задължения. Той също по този начин включва дълги биографии за двойката. Но макар че двойката сензационно напусна като работещи кралски особи преди повече от четири години, новият уебсайт повдигна вежди, показвайки на видно място техните кралски трофеи и представяйки кралски герб на фона на страховете, че те могат да употребяват това за комерсиална приложимост.

Въпреки това, източник, непосредствен до Хари и Меган, отвърна на обвиняванията, че не би трябвало да употребяват купите си на новия си уебсайт, което подхрани спекулациите, че двойката приготвя възобновяване на пост-кралските си кариери.

Ето всичко, което знаем за новия уеб страница до момента - и за какво провокира подобен възторг.

Тих старт

Sussex.com бе стартиран безшумно в понеделник вечерта, като началната страница го показваше като уеб страницата на „ Офиса на принц Хари и Меган, херцога и херцогинята на Съсекс “ дружно с кралски герб. То е съпроводено от фотография на двойката, направена на Invictus Games в Дюселдорф предходната година и включена в коледната им картичка за 2023 година

Страницата „ Относно “ на уеб страницата дава на посетителите известна информация за двойката. Той гласи: „ Офисът на принц Хари и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс оформя бъдещето посредством бизнес и филантропия. Това включва: ФОНДАЦИЯТА ARCHEWELL, ARCHEWELL PRODUCTIONS, патронажи, инициативи и организации, които получават поддръжката на двойката, поотделно и/или дружно. "

Има също раздел, който съдържа биографии на двойката и на страницата на Хари „ за мен “, херцогът е посочен като „ филантропична активист, боен деец, бранител на психологичното здраве и герой за околната среда “. В него също се споделя, че Хари е „ посветил живота си на придвижване на дела, към които е буен и които предизвикват непрекъсната смяна за хора и места “.

Междувременно на страницата „ За мен “ на Меган се споделя, че 42-годишната някогашна актриса от „ Костюми “ е „ феминистка и бранител на човешките права и равенството сред половете “. Продължава да се показва: „ Нейното покровителство за дамите и девойките през целия живот остава непрекъсната нишка в нейните филантропични и бизнес инициативи. “

Новият уебсайт Sussex.com наподобява е актуализация на техния предходен уебсайт Sussexroyal.com, който към момента е деен. Този уебсайт, основан през 2020 година, очерта новата им позиция и бъдещите им проекти. Но съгласно известията им е било неразрешено да го употребяват единствено седмици по-късно.

И защото уеб сайтът Sussex Royal не е обновен от известно време, това значи, че съдържа огромна очевидна неточност по отношение на кралското семейство в раздела за монархията на уеб страницата. Там към момента показва починалата кралица като суверен, макар гибелта й на 96-годишна възраст преди повече от година. Сега обаче съдържа известие, насочващо читателите към новия уебсайт Sussex.com.

Освен Sussex.com, други нови уеб страници на Хари и Меган са един за Archewell Productions (archewellproductions.com) и различен за Archewell Foundation (archewell.org). Предишният им уебсайт Archewell.com в този момент пренасочва към Sussex.com.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР