Принц Хари говори почти два часа с брат си и

...
Принц Хари говори почти два часа с брат си и
Коментари Харесай

Принцовете Хари и Уилям разговаряха с баща си повече от два часа

Принц Хари приказва съвсем два часа с брат си и татко си малко след, заяви в. „ Сън ”.
Изданието отбелязва, че за първи път след с американската телевизионна водеща Опра Уинфри, братята са се срещнали между тях и с татко си. Срещата на роднините продължи към два часа. Разговорът се организира в замъка Уиндзор, надалеч от камерите. " Рано е да се каже, само че можем да се надяваме, че това е първата стъпка, която Филип би желал да подхващат и тримата ", сподели източник, непосредствен до кралското семейство пред изданието.
 Принц Уилям също проговори: Не сме расистко семейство Принц Уилям също проговори: Не сме расистко семейство
Внукът на кралица Елизабет Втора съобщи това по време на събитие в Лондон, три дни след скандалното изявление, в което английският принц Х...
Според различен източник не е известно защо са говорили роднините " при закрити врата ”, само че е малко евентуално те да не са засегнали тематиката за изявлението и излизането на херцозите на Съсекс от кралското семейство. " Хари и Уилям изглеждаха увлечени в сърдечен диалог между тях, когато камерите се изключиха и това наподобява даде опция за Чарлз да се причисли към тях, когато всички останали си потеглиха ", сподели източникът.
Принц Хари, както написа „ Сън ” може да остане във Англия до сряда, с цел да поздрави кралица Елизабет II с нейния 95-и рожден ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР