Принц Джордж издаде без да иска забавна тайна от кралския

...
Принц Джордж издаде без да иска забавна тайна от кралския
Коментари Харесай

Принц Джордж издаде забавна тайна от кралския двор

Принц Джордж издаде без да желае занимателна загадка от кралския двор на Англия. Преди дни той и 3-годишната му сестричка Шарлот били на разходка с баба им Карол Мидълтън. Тримата се разхождали край дома на родителите на Кейт Мидълтън, който се намира в графство Беркшир. Именно там те били засечени от непозната жена, която пък разхождала кучето си.

Малкият принц бил мощно впечатлен от кучето на дамата и помолил да го погали. „ Искаше да си поиграе с него. Аз му споделих, че може. После го попитах по какъв начин се споделя. Разбира се, аз го разпознах, само че нали това е естествен диалог с едно малко детенце ”, спомни си дамата, която посочи, че защитата на кралските особи я е помолила да не снима децата, които си играят.

„ За моя изненада той сподели, че се споделя Арчи и се усмихна. Не знам за какво той се назова Арчи, само че децата постоянно си измислят разнообразни имена и ми се коства, че това е сладко ”, показа дамата.

По всичко проличава, че името Арчи е резултат от забързаната фикция на принц Джордж. Все отново е значимо да уточним, че родителите му Кейт Мидълтън и принц Уилям, не назовават по този начин огромния им наследник, а с същинското му име.

Все отново от jenata.blitz.bg държим да отбележим, че не е загадка, че членовете на кралското семейство постоянно си дават взаимно занимателни и сладки прякори. Принц Уилям да вземем за пример още от дребен е именуван Уомбат, Кейт Мидълтън - Пискли, Принц Хари - Рижик, а кралица Елизабет II - Зеле.

Известно е също, че Кейт Мидълтън и принц Уилям постоянно се обръщат към най-големия си наследник с фразата PG Tips (PG е различен псевдоним, фиктивен от приятелите на херцога и херцогинята на Кеймбридж), който е съгласно британска марка чай, а принц Чарлз обича да назовава внука си просто „ Джордж “. jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР