Принц Чарлз и Камила са дали положителни тестове за коронавирус След

...
Принц Чарлз и Камила са дали положителни тестове за коронавирус
След
Коментари Харесай

След срещата с Чарлз: Болна ли е Елизабет Втора от коронавирус?

Принц Чарлз и Камила са дали позитивни проби за коронавирус
След като стана ясно, че принц Чарлз се е заразил за повторно с ковид всички в Бъкингамския замък се тормозиха за здравето на Елизабет Втора. Кралицата се беше срещала със сина си единствено два дни преди Чарлз да даде позитивна проба за Ковид-19.

След като излезе позитивният му тест бъдещият крал се изолира от всички в имението Кларънс Хаус, в което живее със брачната половинка си Камила, каквито са разпоредбите по целия свят.

Припомняме, че предходната година през април принц Чарлз още веднъж се срещна с подлия вирус. Сега, при втората си среща с Ковид, той минава през заболяването леко, без затруднения и тежки признаци. Принц Чарлз е имунизиран.

Елизабет Втора също е предходна пред всички нужни проучвания. Тя е останала под наблюдението на лекари няколко дни, с цел да може да се премине към лекуване незабавно, в случай че въпреки всичко прояви някакви признаци.

За голямо благополучие на всички кралицата не е дала никакви признаци на инфекцията и тя може да се завърне към служебните си отговорности. За седмицата Елизабет Втора има планувани няколко публични събития.
 Въпреки срещата си с Чарлз Елизабет Втора е добре и продължава да извършва служебните си отговорности сн. YouTube
Въпреки срещата си с Чарлз Елизабет Втора е добре и продължава да извършва служебните си отговорности сн. YouTube

За разлика от кралицата обаче Камила е дала позитивен тест за ковид. И до момента в който първия път, когато Чарлз боледуваше, тя не се болести, този път подлия вирус застигна и нея.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР