Принц Андрю ще отхвърли всякакви опити да бъде изгонен от

...
Принц Андрю ще отхвърли всякакви опити да бъде изгонен от
Коментари Харесай

Принц Андрю се зарича, че няма да бъде изгонен от кралското имение, след като новите твърдения на Епщайн

Принц Андрю ще отхвърли всевъзможни опити да бъде изпъден от кралското му имение след изхвърлянето на документи на Джефри Епщайн, в което неговият име е изтъкнато на видно място, съгласно нов отчет.

Съобщава се, че опозореният херцог на Йорк е заречен да се бори с всеки опит на брат му, крал Чарлз III, да го изтласка наложително от кралската ложа с 30 стаи в Уиндзор, която сега споделя с някогашната си брачна половинка Сара Фъргюсън.

63-годишната кралска персона и някогашната му брачна половинка не „ отиват на никое място “, сподели източник, непосредствен до Андрю, в изявление за The Mirror.

„ Кралят не може да го принуди да излезе. Той има контракт за наем от чугун, който има безусловно всички планове да съблюдава “, сподели източникът, имайки поради 75-годишния контракт за наем, който Андрю подписа върху парцела на замъка Уиндзор през 2003 година

Други съдружници на Андрю споделиха, че той е безапелационен, че няма да се мести, даже откакто съгласно известията Чарлз му е предложил някогашния дом на Хари и Меган, близката ви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР