Примирието между принцовете Уилям и Хари и съпругите r; Кейт

...
Примирието между принцовете Уилям и Хари и съпругите r; Кейт
Коментари Харесай

Примирието между принцовете Уилям и Хари и съпругите им е на първа страница на британската преса

Примирието сред принцовете Уилям и Хари и съпругите r; Кейт и Меган, когато се появяват дружно пред замъка Уиндзор, с цел да видят оставените цветя за починалата кралица Елизабет Втора, е на първа страница на английската преса, съобщи Агенция Франс Прес.

Снимките на двете двойки, облечени в черно и с печални лица са на първа страница на съвсем всички вестници.

" Заедно поради баба ", написа в " Мирър ". " Уилям подава маслинена клонка на Хари и Меган след гибелта на кралицата ".

Синовете на крал Чарлз Трети и техните съпруги не се бяха появявали дружно обществено от март 2020 година

" Враждуващите кралски особи показват единение ", написа в. " Сън ".

" Обединени в скръбта " е заглавието на в. " Сънди Телеграф ", който разгласява на първата си страница фотография на двете двойки, вървящи към хората, събрали се пред замъка Уиндзор, и цветята, положени в символ на респект към кралица Елизабет Втора.

Дисонанс идва от в. " Сънди Таймс " - макар че братята демонстрираха единение в неделя в Уиндзор, вестникът твърди, че са се наложили " усилени договаряния " зад кулисите сред двете страни, които са забавили появяването им с към 45 минути.

" Като протяга ръка, с цел да постави завършек на различията, наследникът на трона демонстрира, че живее по образеца на баба си ", счита обаче в. " Сънди Телеграф ".

" Всички, които се притесняваха, че наследниците на кралица Елизабет няма да са на равнището на нейното възприятие за дълг, могат да въздъхнат с облекчение ", се споделя още в публикацията. Вестникът задава също въпроса дали четиримата са се събрали вечно или единствено за една нощ.

" Уилям и Хари се събраха още веднъж, с цел да оплачат кралицата ", показва и в. " Индипендънт ". " Колко щастлива би трябвало да е нашата скъпа починала кралица, седнала там, на облака си, и наблюдаваща сцената, която се разиграва пред очите й в замъка Уиндзор ", написа " Мейл он сънди ". " Само в случай че можеха да го създадат приживе. Но няма значение. Нейно Величество беше прагматик: по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. " " Крал Чарлз също би трябвало да е благополучен ", добавя вестникът.

Източник:БТА

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР