Примата на родната естрада Лили Иванова е известна с грижите,

...
Примата на родната естрада Лили Иванова е известна с грижите,
Коментари Харесай

Сваляне на кръвно? Рецептата на Лили Иванова

Примата на родната сцена Лили Иванова е известна с грижите, които поставя всекидневно за здравето и визията си.

„ Първото нещо, което изисквам от себе си, е да не напълнявам. Не заговявам, тъй като цялостен живот заговявам. От две-три години към този момент си похапвам месце, и то единствено телешко. Реших да хапвам и солено.

Слагам си калиева сол, на която написа „ Сол за дългоденствие “, тъй че да му мислят ”, показа в свое изявление естрадната звезда. За калиевата сол тя схванала от свои лекари другари, които я посъветвали да стартира да я употребява и я срещнали в детайли с изгодите от наличието ѝ на масата. Всъщност този тип сол е формула от високо наличие на калиев хлорид и понижено наличие на натриев хлорид.

Замяната на трапезната сол с калиева има редица здравословни преимущества. Консумацията на калиева сол поддържа кръвното налягане в желязна норма, усъвършенства работата на сърцето и построява натурален щит от инфаркт и други сърдечни диагнози, а по едно и също време с това усилва костната и мускулната мощ – проблем, с който всеки човек в преклонна възраст рано или късно се сблъсква. Доказано е, че дефицитът на калий в организма води до отмалялост, уязвимост и запек.

Изразеният калиев недостиг може да ескалира даже и до тежки здравословни положения като парализа, дихателната непълнота, мъчителни запушвания на червата и други страховити положения. Поради тази причина замяната на трапезната сол с калиева е извънредно потребна за здравето на индивида. Страдащите от нараснало кръвно налягане би трябвало да заобикалят несъразмерната приложимост на готварска сол.

При сърдечносъдови и бъбречни болести се предлага безсолна диета. За своята активност сърцето се нуждае от калий. В резултат на това се роди различният артикул, при който в готварската сол натриевият хлорид отчасти се заменя с калиев хлорид в разнообразни съотношения. От ковид и други рискови болести Лили пък се пази по рецепта на Петър Дънов.

„ Тайната се крие в содата за самун. Една дребна лъжичка, която се разтваря в топла вода, и това е! Изпивате содената вода вечерта “, поучава Вечната Амбър. Основното деяние на содата е да подтиква храносмилането, само че като някогашна здравна сестра Лили била наясно по какъв начин въздейства тя. Содата алкализирала стомашната среда, която има естествена киселинност.

Малцина знаят, че 99% от вирусите и бактериите се развиват в стомашно-чревния тракт, тъй като той предлага най-благоприятната среда. Учителят Дънов е твърдял пред учениците си, че постоянната консумация на сода за самун е най-хубавият антибиотик, защото имала свойствата да убива всяка болест, написа Марица..

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР