Приложението за доставки Glovo посрещна представители на водещи бизнеси на

...
Приложението за доставки Glovo посрещна представители на водещи бизнеси на
Коментари Харесай

Glovo представи персонализирани възможности за реклама на партньорите си на специално бизнес събитие

Приложението за доставки Glovo посрещна представители на водещи бизнеси на своето първо събитие от серията Brands Day в България. На него бяха презентирани новаторски способи за реклама посредством приложението с бърза възвръщаемост на вложенията. Лектори на събитието бяха Александър Йорданов (General Manager, Glovo Bulgaria); Ралица Бехар (Brands Ads Lead), Кристина Чолакова (Marketing Lead), Виктор Теошану (SEE Q-Commerce Associate Director), Нелия Златанска (eCommerce Key Account Manager, Coca-Cola Hellenic Bulgaria) и Лукас Анаут (Global Head of Brands Ads).

По време на първия Brands Day в София бяха показани забавни данни за развиването на Glovo на всички 25 пазара, на които приложението оперира. От тях стана ясно, че компанията отбелязва забележителен годишен растеж на дейните консуматори, откогато приложението е интензивно в страната.

" Растежът ни през последните години е доста огромен, само че към момента имаме да извървим дълъг път. Инвестираме обилни средства в българския пазар, с цел да притеглим повече клиенти и развиваме бизнеса си непрестанно ", сподели Александър Йорданов.
 Снимка 637332
Данните демонстрираха, че въпреки и преобладаващата част от поръчките да включват храна от заведения за хранене, секторът на Q-Commerce бележи наклонност на повишение. Един от главните желания на компанията е точно увеличението на доставките, отнесени към сегмента Q-Commerce. Това са всички хранителни и нехранителни артикули, които могат да бъдат доставени посредством приложението, от листата с партньорски вериги и в личния " магазин " на компанията - Glovo Express.

След пандемията, пазарът за ултра бързи доставки - в границите на 30 минути, бележи голям растеж. Необходимостта от сходен вид онлайн извършване на покупки е добра опция за развиване на бизнесите в България. В рамките на първия Brands Day, Ралица Бехар показа съответни образци за реклама посредством приложението. " В началото, Glovo започва като приложение, основано на три съществени звена - сътрудник - пощальон - консуматор. Днес, към този момент имаме и четвърти детайл - рекламодателите, които са една доста значима част за нас. Затова се стремим да осигурим бърза и сигурна възвръщаемост на вложенията. В Glovo предоставяме на нашите сътрудници доста повече от акции и банери - създаваме решения, персонализирани особено за техния бранд ", сподели тя.

Приложението на Glovo е водач в изтеглянията за България, а също и на множеството пазари, на които компанията оперира. У нас, ползата към доставките освен на храна от заведения за хранене, само че и на всички нехранителни артикули, налични през приложението, пораства с бързи темпове за интервала от пролетта на 2021 година, когато Glovo започва активност в България, до през днешния ден.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР