Приложението Threads на Instagram достигна границата от 100 милиона регистрации

...
Приложението Threads на Instagram достигна границата от 100 милиона регистрации
Коментари Харесай

Threads достигна 100 милиона потребители само за 5 дни – 12 пъти по-бързо от ChatGPT

Приложението Threads на Instagram доближи границата от 100 милиона регистрации единствено за 5 дни. Съперникът на Twitter е започва на 6 юни (или 5 юни в Америка), съгласно данни на Quiver Quantitative.

Марк Зукърбърг означи, че в първия ден приложението е привлякло 2 милиона консуматори за 2 часа, 5 милиона за 4 часа и 10 милиона регистрирани консуматори за 7 часа. На идната заран основният изпълнителен шеф на Meta означи, че повече от 30 милиона души са се записали, с цел да тестват новото приложение.

Досега чатботът с изкуствен интелект ChatGPT на OpenAI се отличаваше с това, че е един от най-бързо разрастващите се потребителски артикули, като за 40 дни доближи 10 милиона дневни консуматори и 100 милиона месечни консуматори за близо два месеца. Като се има поради, че това е първият месец за Threads, той към този момент е минал границата от 100 милиона дейни месечни консуматори, само че същинското предизвикателство ще бъде задържането на потребителите в платформата.

В същото време тези, които към този момент са тествали платформата, се оплакват от неналичието на доста значими функционалности, налични в Twitter – от хаштагове, които не работят, до неналичието на опция да се преглеждат единствено изявленията на тези, за които сте се абонирани, или да се прави пълноценно търсене. Освен това не се поддържа изпращането на директни персонални известия, а в някои райони като Европа обществената мрежа въобще не е налична. В постовете си в „ Threads “ основният изпълнителен шеф на Instagram Адам Мосери обещаваше да излезе отвън рамките на опциите си, с цел да направи сериозни промени в услугата, само че до момента това не се е случило.

Въпреки всичко това достигането на 100 милиона консуматори за толкоз малко време не е по никакъв начин малко достижение. Изглежда, че Threads е тук, с цел да остане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР