Приложението Jihosoft Photo Recovery помага за възстановяване на медийни файлове

...
Приложението Jihosoft Photo Recovery помага за възстановяване на медийни файлове
Коментари Харесай

Jihosoft Photo Recovery – възстановява изображения


Приложението Jihosoft Photo Recovery оказва помощ за възобновяване на медийни файлове като видео, аудио и фотоси

Jihosoft Photo Recovery е профилирана стратегия за възобновяване на мултимедийни файлове, в случай че те са били изтрити несъзнателно или развалени при трансфер, вирусни офанзиви и други произшествия.

Програмата може да възвърне и извлече файлове – видео, аудио и фотоси, като сканира определени дискове или от авансово основани виртуални облици. Поддържа възобновяване на информация както от местни, по този начин и от отдалечени дискове.

Функцията Advanced Search разрешава избор на точния файлов формат за възобновяване, включително характерни формати като Nikon, Canon, Kodak, Mamiya, Photoshop Paint Shop и Minolta.

Jihosoft Photo Recovery не разрешава пречистване на сканирането по други критерии като размер на файла, последна трансформация или име. Резултатите обаче се добре проведени, в разнообразни категории съгласно формата, с опция за обзор на всеки файл.

Jihosoft Photo Recovery може да основава също виртуален облик на системата, бранш по бранш. Опцията за възобновяване на данни от сходни файлове може да се задейства след избора на съответния диск.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР