``Прикрива ли МВР пореден случай на нападение от мигранти над

...
``Прикрива ли МВР пореден случай на нападение от мигранти над
Коментари Харесай

Карлос Контрера: Нападенията от мигранти в София не секват, а МВР май ги прикрива

``Прикрива ли Министерство на вътрешните работи следващ случай на нахлуване от мигранти над български жители? 

Бях сигнализиран от симпатизанти на Вътрешна македонска революционна организация, че в региона на Женски пазарувам на 13 декември вечерта няколко лица от арабски генезис са нападнали мъж и жена, български жители. В бюлетина на Столична дирекция на вътрешните работи това не е записано (колко удобно), а причинителите още не са открити и арестувани.

В. К. (спестявам името, тъй като не съм разговарял с него и нямам неговото единодушие за в този момент да разглася името му) дружно жена си държат сергия на Женския пазар към този момент дълги години, като по този метод се прехранват и устоят многолюдното си семейство (две момчета и момиче на годинка). Занимават се с търговия на плодове и зеленчуци, като работят всекидневно от заран до мрак. Сергията им се намирала в частта от пазара, която сега се ремонтира, и те от близо два месеца продават на сергия в частта сред ул. " Цар Симеон " и бул. " Стефан Стамболов ". На 13 вечерта при затваряне на сергията, до момента в който мъжът придвижва стоката, лице от арабски генезис желае да пазари, само че дамата му изяснява, че към този момент е затворено. Лицето стартира да ѝ вика, да я дърпа и заплашва. Мъжът ѝ незабавно се притичва с цел да я отбрани. Появяват се още 4 лица от арабски генезис и стартира битка, в която се включва и прочут на фамилията, инцидентно преминаващ през пазара. Жената  подава сигнал на 112, който е признат, само че дълго време не се появява полицейски автомобил и при появяването на автомобила арабите към този момент са се разбягали. Веднага след случката мъжът отива в 3 РУП и подава сигнал във връзка със случая, а също по този начин са му снети писмени показания. До момента нападателите не са разкрити и арестувани, а Министерство на вътрешните работи съзнателно прикрива от обществото сходни произшествия. Така десетки, в случай че не и стотици случаи остават скрити, а нападателите стават все по-дръзки и евентуално правят нови и нови похищения, тъй като се усещат безнаказани.

Липсата на публичност в сходни случаи води две неща: първо жертвите се отхвърлят да подават сигнали, тъй като правдивост няма, а страната вместо да пази жителите, прикрива насилниците; второ - нарушителите се охрабряват да не престават с нападенията, тъй като няма санкции.

Граждани ме алармираха за този случай с молба да желая информация като общински консултант за какво не са открити и арестувани незаконните мигранти, нападнали българско семейство. Вероятно обаче десетки или стотици сходни случаи остават скрити, а Министерство на вътрешните работи политкоректно ги прикрива в името на някаква подправена заблуда, че по този начин пази обществото.

Аз обаче запитвам - по кое време ще има правдивост за жертвите?!``

Това написа общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера във Facebook.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР