Приключиха снимките на пети сезон на най-успешния български медицински сериал

...
Приключиха снимките на пети сезон на най-успешния български медицински сериал
Коментари Харесай

Приключиха снимките на Откраднат живот, ще има продължение на сериала

Приключиха фотосите на пети сезон на най-успешния български медицински сериал - “Откраднат живот: Критична точка “. Какво ще се случи с обичаните герои, феновете ще схванат на 29 май, когато ще бъде излъчен последният двоен епизод на сезона. " Сватба ще има! Няма да бъде това, което наподобява, само че няма да издаваме какво ще се случи “, разкрива режисьорът Павел Веснаков в репортаж за.

" Любовният триъгълник сред братята Ковачеви и доктор Огнянова в действителност се трансформира в четириъгълник! ”, споделя артистът Велислав Павлов, който загатва нови конфигурации в връзките сред основните герои.

Продуцентът Евтим Милошев анонсира и огромната вест за шести сезон на хитовата продукция . “Любовта на феновете към “Откраднат живот ” и резултатите на сериала доведоха до продължение - NOVA ми разпореди да осъществявам шести сезон на поредицата ”, описа в продуцентът. " Шести сезон да бъде по-динамичен с повече застъпена престъпна линия. ", добавя режисьорът Павел Веснаков.
 Евтим Милошев NOVA
Преди да бъде сложено началото на нов сезон феновете ще преживеят страстта от финала на “Откраднат живот: Критична точка " на 29 май , вторник, от 20.00 ч. по NOVA. Тази седмица героите ще се борят за живота на един от основните герои – доктор Тони Ковачев. Младият доктор ще се изправи пред една от най-критичните обстановки в живота си – трансплантация и опция за нов живот. Междувременно доктор Хинова ще опише на Наталия за „ чутото “ в лекарския кабинет, без да подозира, че участник в случката е не доктор Генадиев, а доцент Мазов.-->
 Ковачев и Огнянова NOVA
Как ще реагира Наталия и какви дейности ще предприеме? Какво бъдеще на Тони ще отреди ориста? – феновете ще схванат в идните епизоди от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на и на формалната страница на сериала във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР