Приключиха ремонтите на АМ Тракия“, които предизвикаха километрични задръствания през

...
Приключиха ремонтите на АМ Тракия“, които предизвикаха километрични задръствания през
Коментари Харесай

АПИ с добра новина: Свършиха ремонтите на АМ „Тракия“ в Бургаско

Приключиха ремонтите на Автомагистрала „ Тракия “, които провокираха километрични тапи през миналите няколко дни. Това обявиха от АПИ, предава БНР.

Ремонтните действия по автомагистралата, в сектора сред Карнобат и Българово, към този момент са завършили, споделят от организацията. Между 31 юли и 2 август, в двукилометров сектор е фрезована настилката и е положен нов асфалт. На наш въпрос за какво това се случва в разгара на летния сезон, от АПИ разясняват, че са били наложителни за „ възстановяване положението на дейната лента на автомагистралата и обезпечаване на сигурността на придвижване “.

Завършил е и ремонтът на пътното платно при 316-ти км в посока София. Отстранени са вредите по пътната инфраструктура, нанесени при произшествието с камион, при който товарът му се разпиля на платното. В правата към този момент са възобновени към 48 м ограничаващи системи в двете направления на междинната разграничителна линия.

Не са планувани ремонтни работи на автомагистрала „ Тракия “ в област Бургас до края на летния сезон, споделят още от организацията.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР