Приключи серията от поредни победи на Байер (Леверкузен). Тази вечер

...
Приключи серията от поредни победи на Байер (Леверкузен). Тази вечер
Коментари Харесай

Късен обрат сложи край на успешната серия на Байер

Приключи серията от следващи победи на Байер (Леверкузен). Тази вечер " аспирините " претърпяха поражение при гостуването си на Майнц и изгубиха с 2:3. Шест минути преди края, някогашният отбор на Димитър Бербатов водеше с 2:1, само че в последна сметка загуби конфликта след късни попадения на Бутиус и Ингвартсен.

След триумфа си в петъчната вечер Майнц се изкачи до седмото място. Леверкузен е непреклонен на третата позиция, най-малко към този момент.
 Лукаш Храдецки към този момент тренира с Байер (Леверкузен)
Лукаш Храдецки към този момент тренира с Байер (Леверкузен)

Вратарят ще бъде на линия за дуела против Щутгарт в събота

За разлика от множеството триумфи от гореспоменатия рейд, в този момент " аспирините " бяха по-скромни откъм попадения, само че и те се оказаха задоволителни за трите точки.

Резултатът бе открит в 35-ата минута от звездата на Байер - Патрик Шик. Чехът вкара своя гол №20 от началото на шампионата. Таранът опита изстрел от далечна отдалеченост, а топката се отклони в капитана на домакините Ниакате и влетя в мрежата на Центнер.

Паритетът беше възобновен от испанецът Аарон Мартин. Бранителят извърши съвършено директен свободен удар и не остави късмет на Храдецки. Пълният поврат можеше да бъде реалност след едвам няколко минути, само че ВАР анулира попадение на Онсиво.

Леверкузен още веднъж се добра до преднина в 74-ата. Появилият се като промяна на Патрик Шик - Лукас Аларио получи добър пас от Диаби и с мощен удар под гредата направи 2:2.

И когато " аспирините " си помислиха, че успеха им е вързана в забрадка, на " Мева Арена " се случи огромния поврат. В 84-ата минута появилият се 120 секунди по-рано Ботюс изравни, а героят за Майнц се споделяше Ингвартсен. Нападението на 05 сътвори ужасно меле пред вратата на Байерн, а датчанинът откри междина през купа от играчи, с цел да донесе тази по този начин сладка победа.
 Разрешават още почитатели по мачовете в Бундеслигата
Разрешават още почитатели по мачовете в Бундеслигата

Ето и новата заповед
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР