Приключението на Франция в Австралия продължава. В нощта на вторник

...
Приключението на Франция в Австралия продължава. В нощта на вторник
Коментари Харесай

Франция се класира за четвъртфиналите на United Cup

Приключението на Франция в Австралия продължава. В нощта на вторник против сряда Адриан Манарино и Каролин Гарсия класираха своята страна за четвъртфиналите на United Cup, откакто завоюваха двата си мача на сингъл против Италия в група D в Сидни.

Манарино надви над Лоренцо Сонего с 6:4, 6:4, а преди този момент 20-ата в света Каролин Гарсия надигра Жасмин Паолини с 6:4, 5:7, 6:4. " Сините " ще играят на четвъртфинала против Норвегия.

35-годишният Адриан Манарино, който завърши най-хубавия сезон в кариерата си през 2023 година, с трофеи в Астана, Нюпорт и София, продължава своя порив към огромни триумфи.

След като загуби първия си мач за 2024 година в груповата фаза в Сидни против Александър Зверев, Манарино в профил Лоренцо Сонего в два сета и даде поръчка, че отличната му форма продължава. Французинът не позволи нито една точка за пробив.

Каролин Гарсия довърши започнатото от своя съотечественик пламенно, след мач от два часа и 16 минути против Жасмин Паолини, която обаче оказа сериозна опозиция. Французойката въпреки всичко завоюва последния си сервис, с цел да обезпечи победа и класиране на тима си в Топ 8.

В мач без залози Едуар Роже-Васлен и Еликсан Лешемия завоюваха против Флавио Коболи и Нурия Бранкачо със 7:6(5), 6:4.

На четвъртфиналите на пътя на французите ще застане Норвегия, водена от топракетата си Каспер Рууд. Трикратният финалист от Големия шлем е в добра форма и оказа помощ на тима си да приключи отпред в група F, до момента в който съставите на Хърватия и Нидерландия събраха багажа си към дома.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР