Приказката за Фалън Шерък на световното първенство по дартс за

...
Приказката за Фалън Шерък на световното първенство по дартс за
Коментари Харесай

Крис Доби сложи край на приказката за Фалън Шерък в Александра Палас

Приказката за Фалън Шерък на международното състезание по дартс за експерти завърши през днешния ден. Първата жена, записала две победи на най-големия конгрес на PDC, загуби на 1/16-финала в " Александра Палас " от Крис Доби с 2:4 сета. 25-годишната англичанка направи всичко по силите си да вземе скалпа на трети следващ противник, само че Доби не се поддаде на напрежението и макар, че публиката бе съвсем напълно срещу него, той устоя и се поздрави с триумфа.

DOBEY DOES IT!

Chris Dobey ends Fallon's fairytale at Alexandra Palace as he defeats Fallon Sherrock 4-2...

What a story Sherrock has created at this World Championship. pic.twitter.com/8kud9UZnE9
— PDC Darts (@OfficialPDC) 27 декември 2019 година
Доби имаше много по-високи междинни стойности при своите хвърляния от 101 точки, до момента в който хвърлянията на Шерък бяха приблизително 90 точки. Дамата още веднъж бе много солидна по двойните браншове с 52% сполучливи опити, само че по-рядко стигаше до сходни шансове - 9 от 17 против 14 от 40 за Доби. " Холивуд " се регистрира с 11 максимума против 8 на Шерък.

DUZZA DOES IT!

In a match littered with quality, Glen Durrant hits four ton-plus finishes on his way to a 4-2 win over Daryl Gurney...

UP NEXT Fallon Sherrock v Chris Dobey pic.twitter.com/fNl4iAzv7j
— PDC Darts (@OfficialPDC) 27 декември 2019 година
С тази победа Доби към този момент е на 1/8-финал, където го чака конфликт с Глен Дърант. " Дъза " изигра много мощен мач против 6-ия подложен Дарил Гърни и го победи с 4:2 сета.

Място на 1/8-финала си обезпечи и австралиецът Саймън Уитлок. " Магьосникът " записа относително елементарен триумф с 4:1 сета над Мървин Кинг. Той чака да научи идващия си противник от последния мач от 1/16-финала, който протиповоставя Гъруин Прайс и Джон Хендерсън тази вечер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР