Приходната агенция организира кръгла маса на тема Заплата в плик.

...
Приходната агенция организира кръгла маса на тема Заплата в плик.
Коментари Харесай

НАП: Работници с по-ниско образование най-често се съгласяват на пари в плик

Приходната организация провежда кръгла маса на тематика " Заплата в плик ". Във форума участваха Министерство на финансите, Министерство на труда и обществената политика, Национален осигурителен институт, Главна ревизия по труда (ГИT), откривателите по поведенческа стопанска система - доктор Ян Шмитц от университет Радбуд, Нидерландия, и доктор Филип Дьоренберг, Център за Европейски стопански проучвания, Германия, специалисти от работодателски и синдикални организации и счетоводители.

По думите на Екатерина Асенова, изпълнителен шеф на ГИТ, заплатата в плик затваря бъдещето освен на обособения човек, а и на доста значими сфери и обществени системи и надлежно на цялото ни общество.

" Въпреки че най-големи загуби от заплатите в плик търпят чиновниците, това събитие нанася съществени вреди и на работодателите. Те могат да получат съществени санкции, наказателни лихви, отнемане от право да вземат участие в публични поръчки, даже и да носят наказателна отговорност, като в това време рискуват имиджа си измежду сътрудници, клиенти, снабдители ", разяснява Калин Атанасов, държавен специалист в дирекция " Управление на риска " в Национална агенция за приходите.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР