Приходите в хазната за първото тримесечие досега ще са по-малко

...
Приходите в хазната за първото тримесечие досега ще са по-малко
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Заради политически игрички държавата отива в канала

„ Приходите в хазната за първото тримесечие до момента ще са по-малко с най-малко милиард и половина. Юни страната няма да може да си заплаща даже заплатите и пенсиите “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Народното събрание.

„ Без държавно управление бюджет няма да се гледа. От първия ден приказвам за отговорност на всички партии. Бюджетът се работи от болшинства “, сподели още той.

„ Не единствено бюджетът е пленник на това, че няма държавно управление “, разяснява той. По думите му проектът за възобновяване, Шенген и еврозоната също са заложници.

„ Толкова проблеми, които сега са заложници на това да се вършат някакви политически игрички “, сподели Борисов.

„ Колко пъти ще се удължава? Или ще създадем една страна, която да крета без бюджет, без вложения, без бъдеще. Това ли оферирате “, по този начин водачът на ГЕРБ разяснява вероятността да бъде продължен сегашният бюджет.

„ Харчени са пари от проекта предплатено. Те би трябвало да се върнат, другояче няма по какъв начин да се финансират плановете. Докато си играем на войни и сходни неща, страната отива в канала “, безапелационен бе Борисов.

„ Ние работим върху първия мандат. Оптимист съм, тъй като въпреки всичко всички са изпратени тук да решат съществени политики. Обещахме, че ще подкрепим законите на Крум Зарков. Снощи го направихме в комисията, през днешния ден ще го създадем и в зала “, съобщи той.

„ Считам, че това да изнасяш записи, с който и да е било

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР