Пригожин свали маската на Путин, а именно - той опроверга

...
Пригожин свали маската на Путин, а именно - той опроверга
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Пригожин свали маската на Путин

Пригожин смъкна маската на Путин, а точно - той опроверга тезата, че Русия е нахлула в Украйна, поради заканите за националната си сигурност. Това сподели в ефира на bTV някогашният външен министър Надежда Нейнски.
„ В момента всички доста деликатно следят процесите в Русия. Това, което се случва, е незапомнено – тежък удар срещу репутацията на Владимир Путин. Бунт на армията, въпреки и да става дума за частна войска, не е имало от години “, изясни тя.
 Прочетете още
Според Надежда Нейнски към този момент не могат да се случат никакви договорености сред Путин и Пригожин. За нея това не е революция, а „ борба сред групировки – сред две глутници, които сега се пробват да разделят власт и финансови средства “.

„ Пригожин сподели една истина – сходно на обстановката в Крим, по този начин и войната на Русия в Украйна, не са породени от някаква външна опасност, а става дума за обири. Или другояче казано, той смъкна от дневния ред главната теза на съветската агитация, а точно, че Запада и Украйна заплашват националната сигурност на Русия “, сподели още тя.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР