Приети са трима души във ВМА, от които единият е

...
Приети са трима души във ВМА, от които единият е
Коментари Харесай

Трима приети във ВМА, един от тях германец

Приети са трима души във ВМА, от които единият е жител на Германия, пребиваващ сега в България, обвързван с пътешестване в Италия.
Другите двама са български жители. Това сподели началникът на ВМА ген. Мутафчийски, съобщи БГНЕС.
Данните към днешния ден: във ВМА – 30 проби, приключени са проучванията – всички ЗО са негативни. 39 проби в Националната лаборатория, от които 30 са негативни, другите са в развой към момента на проучване.
В рамките на днешния ден в светлината на разпространяване на COVID-19 по света, Министерство на външните работи направило корекции на показателя на риска за пътешестване до две дестинации.
„ Едната страна е Република Корея или Южна Корея, където показателят на риска беше нараснал от равнище 2 на равнище 3. Ниво 3 гласи: нараснало равнище на риск, рекомендация да не се пътува в избрани региони на страната, с изключение на при последна нужда ”, сподели началникът на „ Управление на рецесии ” в Министерството на външните работи Бойко Христов.
Втората страна, за която са създали през днешния ден промяна е Иран. „ Нивото беше нараснало на степен 4-та от 5-степенната канара на България. И то гласи: предизвестие за прекратяване на пътуванията в цялата страна, с изключение на при последна нужда ”, сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР