Приемането на Глобалния пакт би довел до катастрофални последици за

...
Приемането на Глобалния пакт би довел до катастрофални последици за
Коментари Харесай

Джамбазки Бие Тревога За Огромна Опасност, Която Е Надвиснала Над Европа И България!

" Приемането на Глобалния пакт би довел до пагубни последствия за българската страна. Той ще задължи България заради геополитическото ѝ състояние да сътвори пътища за постоянна миграция ", акцентира Джамбазки. написа нюз.бг.

Нещо повече, съгласно него поради заложените условия " всяка една страна ще би трябвало " наложително да приема, обезпечава и подсигурява всеки един предстоящ мигрант " и надлежно обществената ни система би рухнала ", като даже се предвиждало тези от тях, които нямат персонални документи, да получават такива от приемащата страна и автоматизирано да могат да се употребяват с правата на всеки български жител.

" Подобен документ, който облечен под формата на юридически необвързващ пакт, заплашва подмяната на етническия състав както на българската страна, по този начин и на цяла Европа ", добавя евродепутатът.

По думите му, с безпроблемното даване на нови персонални документи за идентичност на мигрантите се заплашва интернационалната сигурност и необятно се отварят вратите за нова вълна от терористични офанзиви.

Той упорства, че позицията, която българската страна следва да заеме, е още веднъж същата като на Унгария, която отхвърли да подпише сходен документ.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР