Приемам тази награда не само към Прокуратурата, а и като

...
Приемам тази награда не само към Прокуратурата, а и като
Коментари Харесай

Еврейската общност у нас награждава институциите, които спряха Луковмарш

Приемам тази премия освен към Прокуратурата, а и като премия към всички институции, които поддържаха нашите старания за опазване на правовия мир. Правим това за българските жители и България, с цел да живеят в по-добра среда и да не повтарят черните страници от историята ни. Това съобщи основният прокурор Иван Гешев, откакто получи грамота от еврейската общественост за това, че институцията, която управлява не е позволила провеждането на " Луковмарш ", съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ Холокоста не е почнал с концлагерите, а с речта на омразата, по тази причина е извънредно значимо всички ние да сме дружно и да не позволяваме антисемитски лозунги, тъй като крачката по-късно е доста дребна “, акцентира той.

„ Надявам се, че с Народното събрание ще продължим да работим в тази посока и отсега нататък, а и за смяна на законодателството в тази посока “, сподели още Гешев.



„ Освен инстуционални задължения всички ние изпълняваме и своите морални емпиративи. Трябва да благодаря на всички институции за предотвратяването на това непознато за България шествие. Без поддръжката на цялото общество институциите не биха могли да се оправят. Непровеждането на „ Луковмарш “ подкрепя по-добрия имидж на страната ни. Това съобщи служебният министър на външните работи Николай Милков откакто получи грамота от еврейската общественост.



Награда бе връчена и на столичния кмет Йорданка Фандъкова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР