Придобрих мажоритарния дял на фирмата Юлен от 2016 г. Не

...
Придобрих мажоритарния дял на фирмата Юлен от 2016 г. Не
Коментари Харесай

Жирардели: Купих Юлен преди две години, с Цеко Минев имаме общи хобита

„ Придобрих мажоритарния дял на компанията „ Юлен ” от 2016 година Не съм го споделил още тогава, тъй като никой не ме е питал ”. Това съобщи известният скиор Марк Жирардели в утринния блок на Нова телевизия.

Той разясни, че е купил компанията от „ един фонд ”, чието име нямал право да оповестява, тъй като е подписал декларация за конфиденциалност. Въпросният фонд желал да си резервира дяловете, само че не го направил поради основаното напрежение.

" С Цеко Минев ни свързват общи занимания – караме ски, обичаме природата и планината ”, сподели още Жирардели.

Той изясни, че процедурата по изкупуването на „ Юлен ” е траяла дълго време.

„ Още през 2012 година си мислех, че би било една прелестна опция да влагам в тази компания. Но цялото изследване на правните и икономическите индикатори се прави няколко години. В последна сметка успяхме. Цената беше забавна за мен ”, разяснява скиорът.

Той бе безапелационен, че в Бнаско не е издигнато безусловно нищо без позволение. Но втори въжен превоз трябвало да бъде построен.

„ Срам ме е да споделям, че 10 години не може да се направи и не можем добре да си обслужваме клиентите, тъй като те висят по 2 часа на опашка, с цел да се качат на лифта. Искаме Банско да стане прочут на целия свят ”, разяснява Жирардели.

Той не изключи опцията да влага и в други огромни планове у нас.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР