Причудлив инцидент е станал на спирка за камиони в Грос

...
Причудлив инцидент е станал на спирка за камиони в Грос
Коментари Харесай

Жена ухапа камила по интимните части, за да защити глухото си куче

Причудлив случай е станал на спирка за камиони в Грос Тете, Луизиана - жена е ухапала камила по най-интимните й елементи,  с цел да защищити кучето си , оповестява WAFB, представен от Спутник.

Сблъсъкът се е състоял, когато глухо куче, принадлежащо на фамилна двойка, съумяло да влезе в заграждението на камилата , ситуирано на паркинг.
Двойката се пробвала да последва кучето в заграждението и се озовала лице в лице с разчувствана камила. Както твърди локалния шериф, „ по някакъв метод камилата е седнала върху дамата “, което от своя страна „ евентуално при самоотбрана “, е предиздвикало дамата да захапе тестисите на съществото.



Управителят на паркинга за камиони Памела Босие твърди, че двойката нахлула в заграждението , принуждавайки камилата да изпадне в суматоха и че те са хвърляли кучешки лакомства във вътрешното ограждение на камилата. Предстои ветеринарен доктор да ревизира здравословното положение на ухапаното животно.



Камилата, чието име е Каспър, о битава атракционното заведение на паркинга за камиони от лятото на 2018 година , когато заменя предходната атракция – тигърът Тони.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР