Причината за вчерашния инцидент в оръжейния завод Арсенал Казанлък още

...
Причината за вчерашния инцидент в оръжейния завод Арсенал Казанлък още
Коментари Харесай

И трите жертви от Арсенал със стаж от 8 до 15 години в завода

Причината за вчерашния случай в оръжейния цех " Арсенал " Казанлък още не е ясна. Работи се по разнообразни версии като човешка неточност и техническа нередовност. Това съобщи на брифинг окръжният прокурор на Пловдив Дичо Атанасов.

По думите му повече елементи не могат да бъдат дадени все още, защото тече следствие. Той добави, че не престават да се разпитват очевидци.

Прокурор Атанасов уточни, че през вчерашния ден при разчистването на отломките са открити телата на двете дами, които бяха оповестени за изчезнали. Така бе доказано, че жертвите при случая са три.

Той съобщи, че следователите са иззели проби от. Огледите ще продължат и през днешния ден. Назначени са правосъдно медицински експертизи. Трябва да се обясни какъв е бил производствения процес в завод 150, цех 4, добави Атанасов.

Той уточни, че следствието е предоставено на Национална следствена служба и добави, че е направено предложение делото да бъде взето под специфичен контрол.

По думите му жертвите са един мъж и две дами с дълготраен стаж в предприятието . Прокурор Дичо Атанасов разясни, че положението на потърпевшата жена, която бе превозена в болница е устойчиво.
 Има заплаха от нов гърмеж в
Има заплаха от нов гърмеж в " Арсенал " Казанлък

Специализиран отряд за битка с тероризма ще обезопаси периметъра
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР