При условие, че получим азерският газ в пълните количества ще

...
При условие, че получим азерският газ в пълните количества ще
Коментари Харесай

Бориславова обеща: България взима газ 4 пъти по-евтин от руския

При изискване, че получим азерският газ в цялостните количества ще ни трябват ни  сред 12 и 20 танкера на година , с цел да може да подсигуряваме доставките, обясни  Лена Бориславова - шеф на кабинета на премиера Кирил Петков, в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

" Цената ще бъде по-ниска от тази на „ Газпром “, а когато стартираме да получаваме в цялостните количества азерския газ от юли нататък и доставките от другите страни, тогава  цената на синьото гориво ще стане четири пъти по-ниска цена, в сравнение с е на европейската борса “.

" Цените ще бъдат 3 или 4 пъти по-ниски, в сравнение с тези на „ Газпром “. Правителство продължава да разисква спомагателни разновидности за доставки с Туркменистан, Египет, Турция “, добави началникът на кабинета на премиера.

Бориславова даже изясни, че " в границите на визитата в Съединени американски щати Кирил Петков е съумял със мощна политическа поддръжка на всички забъркани страни, да контракти, че  България ще получава цялостните количества азерски природен газ, даже и да не бъде издигната в период българо-гръцката газова връзка ".

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР